Soul Interiors – Hästens, Hypnos, Treca De Paris, VISpring

A Soul Interiors a modern klasszikus bútorok széles választékát kínálja, ahol a bútorok megőrizve klasszikus kifinomult formájukat, funkciójukkal a mai kor követelményeinek felelnek meg. A kollekció, a minőség és a részletekre ügyelve, gondosan válogatott autentikus bútorokból és lakáskiegészítőkből áll. Minden termék mesteremberek aprólékos kézimunkái, amely lehetővé teszi egyedi kívánságai megvalósítását. 


Hästens:A svéd Hästens-t a világ legrangosabb és egyik legidősebb ágykészítőjeként tartják számon, amelynek története 1852-ben kezdődött. Az ötödik generáció irányításával működő vállalat a tradicionális mesterégbeli tudást ötvözi a legkorszerűbb eljárásokkal. Minden Hästens ágy kiváló ágykészítő mesterek ügyes kézmunkája. Az ágyak elkészítéséhez kizárólag a természet legfinomabb anyagait használják: a rugókhoz eddzett acélt, a farészekhez fenyőfát, a matracokhoz lószőrt, gyapjút, pamutot és lent.
Hypnos:A Hypnos ötödik generációs brit családi vállalkozás, amely luxus ágyait tradicionális, időtálló módszerekkel készíti több mint 100 éven keresztül. Minden alapanyag, amelyet a Hypnos használ a gyapjútól kezdődően és selymen és lószőrön keresztül a kasmírig bezárólag, természetes eredetű.

A márkát a kézimunkával készített mély táskarugós ágyak elismert mestereként tartják számon. A kézműves mesterségbeli tudást a folyamatos innovációval és a legjobb minőségű természetes anyagokkal kombinálva, Hypnos-t a világ egyik legkényelmesebb ágyai készítőjének ismerik el.

Trace de Paris:Az elmúlt 80 évben a Trace de Paris testre szabott kényelem és dekoráció kombinációját kínálta a vásárlók egyedi igényeik szerint szerte az egész világon. A vállalat mottója a „Savoir Vivre, Savoir Dormir”, amely szerint légy képes élni, légy képes aludni, volt a kezdetektől fogva.

A Treca de Paris ágyak Franciaországban Reichshoffen városában készülnek azon az eredeti helyen, ahol az ágyak készítése kezdődött 1935-ben. A legfinomabb természetes alapanyagok mint a pamut, gyapjú, selyem, kasmír, Ingeo, SeaCell és bambusz rostok a kézművesek páratlan szakértelmével és gyakorlatával párosulnak. A Treca de Paris ágyaknál a minőség és a személyre szabhatóság művészetéről van szó.  
VISpring:A több mint 100 éves múltra visszatekintõ brit vállalatot a világ egyik legrangosabb ágykészítõjeként tartják számon. Ágyait a természet legfinomabb anyagaiból (gyapjú, kasmír, selyem, angóragyapjú, lószõr, bambusz- és kókuszrost) kézimunkával készíti.
A Vi-Spring volt elsõ ágykészítõ, amely rugós matracokkal állt elõ 1901-ben és alapjában megváltoztatta az akkori ágykészítést. A Vi-Spring 100 éves története során soha nem tért el attól az eredeti filozófiájától, hogy a legjobb szaktudást és minõségi anyagokat  használja a világ legfinomabb ágyainak elkészítéséhez. A Vi-Spring ágyak olyan páratlan kényelmet és alvásélményt nyújtanak, amelyre egyetlen más ágy sem képes és amely szó szerint életünket változtatja meg (life changing).

Elérhetőségek