Va Design Galéria

Stúdióinkban saját tervezésű tömörfa bútorok mellet a világ neves designereinek és a magyar kortárs képzőművészet jeles alkotóinak munkái tekinthetők és vásárolhatók meg.
Stúdiónk 2001 óta arra törekszik, hogy mindenkinek segítséget nyújtson az ideális, megálmodott környezet megteremtéséhez. A VA Design tevékenységi köre kiterjed irodaházak, magán otthonok, bankok, lakóparkok, hotelek, vendéglátó helyiségek és szórakoztató centrumok teljes építészeti és belső építészeti projektjeire. Arra törekszünk, hogy minden egyes bútorral, világítástechnikai eszközökkel, képzőművészeti alkotásokkal és dísz- ill. használati tárgyakkal folyamatosan gazdagítsuk kínálatunkat és olyan teret teremtsünk Önöknek, ami egy adott projekt sikeres megvalósítását segíti elő.
Vincze Ágnes, belsőépítész és formatervező alapítónk több mint 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésre, annak érdekében, hogy minden egyes bútorral, világítástechnikai eszközökkel, képzőművészeti alkotásokkal és dísz- ill. használati tárgyakkal olyan teret teremtsünk Önöknek, ami egy adott projekt sikeres megvalósítását segíti elő. Ötleteinkkel arra törekszünk, hogy mindenki számára az ideális otthont, vagy környezetet tudjuk megteremteni. Kompozícióinkat az egyén stílusához alakítjuk, legyen az letisztultabb és kifinomult, vagy klasszikusabb vonalvezetésű és melegebb hangulatú formavilág. Ennek megalkotásához tárgyaink eladásán túl azok térbeillesztésével: építészeti, belsőépítészeti szaktanácsadással járulunk hozzá.

Elérhetőségek