MAxCity lakberendezési tanácsadás

Lakberendezési tanácsadás

Támogatást szeretnél otthonod kialakításában? Akkor ez a neked való szolgáltatás!

A MaxCity-ben elérhető lakberendezési tanácsadás, támogat álmaid otthonának megtervezésében. Tapasztalt és szenvedélyes lakberendezési szakértőink állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek kibontakoztatni egyedi stílusodat.

A tanácsadási szolgáltatásunk keretében az ügyfeleink számára személyre szabott tervezési ötletekkel, színpalettákkal és inspirációval szolgálunk. Legyen szó nappali, hálószoba vagy konyha tervezéséről, szakértőink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb bútorokat, színeket és dekorációs elemeket az igényeidhez és ízlésedhez igazítva.

Válaszd a lakberendezési konzultációt vagy a MaxCity Tourt, nem fogsz csalódni!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy szakértői segítséggel alakítsd át, vagy tervezd meg otthonodat, üzletedet, irodádat olyanná, amilyenné mindig is szerette volna. Látogass el a MaxCity-be!

  • MaxCity Lakberendezési tanácsadás

MaxCity Lakberendezési tanácsadás

Normál ár 15.000 Ft

VRdesigner_LAB

A MaxCity legújabb, innovatív szolgáltatása együttműködésben a Lakberendezők Országos Szövetségével és a vrDesignerrel. 

Gondolkoztál már azon, hogy egy felújítás vagy új ingatlan megvalósítása alkalmával milyen egyszerű lenne, ha életnagyságban megtapasztalhatnád, mi több, konkrétan bejárhatnád az elképzelt terveidet? Nos, ezentúl a lakberendezési álmaid már tényleg átélheted virtuális valóságon keresztül a MaxCityben megtalálható vrDesigner_LAB Tervezői Coworking Irodában! 

Lakberendezők Országos Szövetsége lakberendezői minden pénteken és májustól már szombatonként is 10:00-19:00 között várnak a bevásárlóközpont második emeletén található vrDesigner_LAB központjában, ahol akár azt is megtapasztalhatod, hogyan forradalmasítja a lakberendezést a VR technológia! A tanácsadás időtartama 60 perc.

Mi is pontosan a vrDesigner?

Egy a virtuális valóságban tervező szoftver, amelynek adatbázisában végtelen áruház épül: szemben a legtöbb konkurensével, a vrDesignerben a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont termékeinek 3D modelljei (dizájn bútorok és kiegészítők) és textúriái (burkolatok, lakástextilek) mellett még számos gyártó és forgalmazó termékei szerepelnek, így új otthonod már konkrét, létező berendezéssel fog megjelenni már akkor, amikor még valójában csak alaprajzon létezik. "Életre keltjük" a különböző tereket és tárgyakat, így ahelyett, hogy a képzeletedre bíznád azokat, virtuálisan megtapasztalhatod a funkcionalitásukat, ergonómiájukat, helyigényüket és esztétikai minőségüket. Ez nagyban segít, hogy egy olyan ingatlant hozhass létre, amely az elkészülés után sem okoz majd csalódást vagy nagyobb mértékű átalakítást. Amint kialakult a számodra legjobban tetsző verzió, a szoftver adatbázisának segítségével hamarosan már azt is láthatod, hogy az adott berendezési szett mennyibe kerül, és mit, hol kaphatsz vagy rendelhetsz meg. Sőt, a termékek egy részét akár ott, házon belül ki is próbálhatod. 

  • vrDesigner_LAB lakberendezési tanácsadás

vrDesigner_LAB lakberendezési tanácsadás

Normál ár 15.000 Ft