Vissza a lap tetejére

​RELAX-2000

Információ

Földszint / 015

Hétfő - Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00

Egyedi kiváló minőségű porfestett alumíniumból és INOX alkatrészekből álló pergola rendszereink modern, esztétikus és időtálló megoldást kínálnak. A porfestett felületekre 10 év garanciát vállalunk! Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket, legyen szó árnyékolásról vagy teraszbeépítésről. 

Pergoláink nem engedélyköteles építmények, rövid idő alatt összeszerelhetők, sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően pedig többféle kivitelben is választhatók:
  • elforgatható alumínium lamellás tetőszerkezettel, amelynek segítségével szabályozható a fényintenzitás és a levegőbeáramlás
  • polikarbonát vagy üvegtetővel, amely igény szerint tetőárnyékoló szerkezettel is ellátható
Számos kiegészítő termékkel felszerelhetők, amelyek nem csak a pergolák, de teraszok beépítésére és nyílászárók árnyékolására önálló termékként is választhatók.

A széles színválasztéknak köszönhetően minden építészeti stílushoz kiválóan alkalmazkodnak. Megfelelnek minden igénynek, akár magánházak, akár vendéglátóhelyek bővítésére szeretné használni.  Nemcsak előre gyártott standard méretben érhetők el, de egyedi méretre szabott változatban is. A maximális kényelemről pedig az RTS és IO intelligens rendszerek gondoskodnak.

Forgalmazott brandek

RELAX-2000


Vissza
EN