Vissza a lap tetejére
Montenegrói Gurman Étterem

Montenegrói Gurman Étterem


Montenegrói Gurman egy tradícionális balkáni étterem. Ízvilágával, hangulatával igazi mediterrán érzést kínál vendégei számára. A balkánon jól ismert és kedvelt ételeket Szerbiából és Montenegróból érkezett szakácsaink eredeti receptek alapján készítik, ezáltal biztosítva a Dél-kelet európai konyha autentikusságát. Első, a belváros szívében található éttermünk már több elismerő díj tulajdonosa - Budapest Time out Magazin, “Best exotic cheap eats” kategória 1. hely (2010, 2011), Dining Guide Magazin, “Legjobb egzotikus kifőzde” kategória 1. hely.

Rendezvényterem

Rendezvényterem


A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 500 m2 alapterületű, 300 fő befogadására alkalmas rendezvényterme tökéletes helyszín konferenciák, céges rendezvények és VIP partik lebonyolítására. A rendezvényterem tágas előtere kiváló a vendégek fogadására, standok elhelyezésére. A rendezvényekhez szükséges asztalokat és székeket igény szerinti elrendezéssel biztosítjuk. Légkondicionált rendezvénytermünk színpaddal, projektorral és pulpitussal rendelkezik. Kérésre cateringet is biztosítunk.

Tudj meg többet!

Terembérléssel kapcsolatos információk:
Kovács Zsófia - Tel.: (+36) 30 354 1989 / E-mail: event@maxcity.hu

Tervezési tanácsadás

Tervezési tanácsadás


Az INSIDEDESIGN tervező csapata már 12 éve foglalkozik belsőépítészettel, lakberendezéssel. Magánterek tervezése mellett számos közületi terv került ki munkaasztalunkról, mint szépségszalon, étterem, iroda...stb. Más felkéréseink mellett már 4 éve a MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont látogatói számára is segítséget nyújtunk térszervezésben, lakberendezésben valamint hasznos tanácsokkal látjuk el a szakértelmünkre igényt tartó vásárlókat.

EN