Vissza a lap tetejére
Lakberendezési / pénzügyi tanácsadás

Lakberendezési / pénzügyi tanácsadás


Felújítanád vagy befejeznéd otthonod, de nem igazodsz el az aktuális állami támogatások és hitel lehetőségek között? Esetleg a berendezéssel, ergonómiával vagy technológiákkal kapcsolatban vannak kérdéseid? Itt az alkalom, hogy feltedd őket a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ), illetve a CashFlow Holding Zrt. szakértőinek, akik a MaxCity 2. emeletén várnak a hét minden napján 10 és 19 óra között! Regisztrálj és foglalj időpontot! (A tanácsadás hossza: 60 perc / A tanácsadás díja: 19.800 Ft)

Ha letöltötted a HOMEINFO Kedvezmény Hetek kuponját, a kialakult helyzet miatt meghosszabbítottuk a felhasználás idejét, azaz április 18-ig 50% kedvezménnyel, azaz 9.900 Ft-ért veheted igénybe a szolgáltatást.

Montenegrói Gurman Étterem

Montenegrói Gurman Étterem


Montenegrói Gurman egy tradícionális balkáni étterem. Ízvilágával, hangulatával igazi mediterrán érzést kínál vendégei számára. A balkánon jól ismert és kedvelt ételeket Szerbiából és Montenegróból érkezett szakácsaink eredeti receptek alapján készítik, ezáltal biztosítva a Dél-kelet európai konyha autentikusságát. Első, a belváros szívében található éttermünk már több elismerő díj tulajdonosa - Budapest Time out Magazin, “Best exotic cheap eats” kategória 1. hely (2010, 2011), Dining Guide Magazin, “Legjobb egzotikus kifőzde” kategória 1. hely.

Rendezvényterem

Rendezvényterem


A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 500 m2 alapterületű, 300 fő befogadására alkalmas rendezvényterme tökéletes helyszín konferenciák, céges rendezvények és VIP partik lebonyolítására. A rendezvényterem tágas előtere kiváló a vendégek fogadására, standok elhelyezésére. A rendezvényekhez szükséges asztalokat és székeket igény szerinti elrendezéssel biztosítjuk. Légkondicionált rendezvénytermünk színpaddal, projektorral és pulpitussal rendelkezik. Kérésre cateringet is biztosítunk.

Tudj meg többet!

Terembérléssel kapcsolatos információk:
Kovács Zsófia - Tel.: (+36) 30 354 1989 / E-mail: event@maxcity.hu

EN