Queen Textil

Cégünk, kollegáink a lakásfelújítással, bővítéssel, kivitelezéssel járó terhekekt leveszik az Ön válláról!

Nem kell mást tennie, keressen fel minket és személyre szabjuk igényeit, legyen az padlóburkolat, tapéta, függöny, karnis, egyedi bútorok ill. egyéb kiegészítők. Kompletten felöltöztetjük házát, nyaralóját, apartmanját.

Belsőépítészekből és lakberendezőkből álló csapatunk ÖNRE vár.

Cégünk a lakossági munkákon kívül szállodák és vendéglátóegységek komplett tervezését és kivitelezését is vállalja egészen a kulcsrakész átadásig. A tervezéshez és kivitelezéshez több, mint 100 európai cég termékeit forgalmazzuk,  saját magunk importáljuk,  projektekre egyedi nagykereskedelmi árat adunk. 1998-tól vagyunk jelen a magyar piacon erőteljes belsőépítészeti háttérrel. Profilunk és szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a tervezett és kivitelezett enteriőrök teljes összhangban valósuljanak meg A-Z-ig.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Belsőépítészet, kivitelezés: Harmonikus, élhető otthon megteremtéséhez elengedhetetlen szakember bevonása. 
Ebben nyújt segítséget fiatal, lendületes mérnök kollegákkal megerősített csapatunk.

Lakberendezés: Üzletünkben lakberendező kollegák, stylistok segítik az igényeknek megfelelő termékválasztást, a barátságos, otthonos enteriőr megvalósítását, kivitelezését.

Varrás: Látványvarrodánkban helyben elkészítjük az Ön által kiválasztott textilből, dekoranyagból egyedi elképzelései alapján függönyét, díszpárnáját, ágytakaróját ill. egyéb lakáskiegészítőjét.

Kárpitozás: Kedvenc kanapéjától, fotelétől nem szívesen válna meg? Sebaj! Gyönyörű, luxusminőségű kárpitanyagainkkal újjávarázsoljuk bármely bútorát!

Elérhetőségek